Nieuws

De stemmen worden gewogen

Bedankt aan alle mensen die hun stem uitbrachten! Het is nu niet meer mogelijk om nog te stemmen. De laatste 3 weken kon elke federale ambtenaar één stem uitbrengen voor hun favoriet innovatie-initiatief.

Momenteel worden de stemmen geteld en gewogen per organisatie, dit om een eerlijke puntenverdeling te garanderen.

Wist je dat jij ook in de prijzen kan vallen?

Jawel, door te stemmen maak je immers kans op twee tickets voor een Virtual Reality ervaring. De organisatie met proportioneel de meeste stemmen kan trouwens ook de prijs voor ‘curieuzeneuzen’ in de wacht slepen. Want nieuwsgierigheid is één van de belangrijke innovatieskills en dat moedigen we graag aan!

Aarzel dus niet, ontdek de genomineerden en stem vandaag nog!

Challengers ontmoetten de partners

Er werden maar liefst 9 challenges ingediend en de inschrijvende organisaties ontmoetten op dinsdag 25 april en woensdag 26 april de partners van FOD BOSA.

"Is er een match?" De challengers stellen hun uitdaging voor, de partners bekijken of ze ondersteuning kunnen bieden voor een innovatieve oplossing.

Stem en bepaal mee de winnaar!

Het is nu aan jou om mee te bepalen wie de winnaars worden van deze eerste editie van de Federale Innovatie Award. Je kan stemmen t.e.m 16 mei!

Als medewerker van de federale overheid kan je via je professioneel e-mailadres één eerlijke en onbevooroordeelde stem uitbrengen op een initiatief, behalve die van je eigen organisatie.

De vijf genomineerde initiatieven zijn gekend!

Uit 10 geselecteerde initiatieven koos de jury aan het einde van een intensieve pitchdag 5 genomineerden. Geen makkelijke klus, gezien de vele sterke en interessante cases. Deze vijf teams kwamen de volgende dag terug om hun videopitch op te nemen.

Jury selecteert de 10 finalisten

Gisteren kwam de jury van de Federale Innovatie Award bijeen met Magali Caroline Van Coppenolle, Wim Vanhaverbeke en Beatrice de Mahieu in het rommelige kantoor van Nido 😎 bij FOD BOSA om de 10 beste en meest innovatieve inzendingen te selecteren. Het leverde veel boeiende discussies en inzichten op. De geselecteerde teams worden deze week uitgenodigd voor een pitch op 17 april.