Nieuws

Jury selecteert de 10 finalisten

Gisteren kwam de jury van de Federale Innovatie Award bijeen met Magali Caroline Van Coppenolle, Wim Vanhaverbeke en Beatrice de Mahieu in het rommelige kantoor van Nido 😎 bij FOD BOSA om de 10 beste en meest innovatieve inzendingen te selecteren. Het leverde veel boeiende discussies en inzichten op. De geselecteerde teams worden deze week uitgenodigd voor een pitch op 17 april.

Deadline indienen challenges verlengd

Wil je meedoen met een prikkelende challenge? Voor deze categorie verlengen we de deadline. Je hebt dus nog tijd tot en met 27 maart. Opgelet: voor het indienen van een innovatie-initiatief blijft de deadline 16 maart.

Infosessie 16/2

Op donderdag 16 februari organiseerden we een informatiesessie over de eerste Federale Innovatie Award (gemengd Nederlands en Frans). 17 organisaties waren vertegenwoordigd en ze waren vol vertrouwen om innovatie-initiatief of challenge in te zenden. Dat kan alleen maar leiden tot een mooi aantal deelnames, toch?
Klik op onderstaande knop om de opname te (her)bekijken.

Benieuwd naar waar de innovatietrip heen gaat?

Heb je al gehoord over de innovatiereis die de Federale Innovatie Award met zich meebrengt? Wij weten al waar we naartoe gaan, ons team werkt hard aan een reis die jou zeker zal inspireren! Nido krijgt al zin in het avontuur. 🧜‍♀️😉 Schrijf je nu in voor de Federale Innovatie Award en wie weet ga jij met je team mee op reis!